Vraag online een vrijblijvende offerte aan of bel 0527 - 25 30 59

Hovenier Noordoostpolder

Een goede, betrouwbare hovenier in de buurt van Emmeloord? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Dohmen aan het juiste adres als het gaat om tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, et cetera.

Tuinaanleg in de Noordoostpolder

U heeft een tuin in bijvoorbeeld Emmeloord, Marknesse of Ens en wilt deze laten aanleggen door een hoveniersbedrijf uit de Noordoostpolder? Dat kan. Hoveniersbedrijf Dohmen is een hoveniersbedrijf met hoveniers die hun vak verstaan. De aanleg van uw tuin is bij ons daarom in goede handen. We luisteren naar uw wensen en bekijken samen met u de mogelijkheden waarbij wij uw visie en onze jarenlange ervaring combineren.

Tuinonderhoud in de regio Emmeloord

U wilt genieten van uw prachtige tuin rondom uw huis, maar u komt er niet meer aan toe om deze te onderhouden? Wij kunnen periodiek voor u langskomen en zullen uw tuin bijwerken waar nodig. Denk aan de heg snoeien, het gras maaien en de tuin onkruidvrij maken (en houden).

Ook bedrijfstuinen onderhouden wij, zodat u zich met uw core business kunt bemoeien. De tuin is tenslotte een belangrijk visitekaartje bij de entree van uw bedrijf!

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0527 – 253059 of info@dohmentuinen.nl.

https://dohmentuinen.nl/wp-content/uploads/2017/05/hoveniersbedrijf-dohmen-c-4-web.jpg
https://dohmentuinen.nl/wp-content/uploads/2017/02/k2-1.jpg

Een vakkundig
hoveniersbedrijf
uit de
Noordoostpolder